Barne- og ungdomssamlinga 2018

Barne- og ungdomssamlinga 2018

BARNE- OG UNGDOMSSAMLINGA 2018!

Buskerud folkemusikklag og Folkemusikksenteret inviterer barn og unge til ei helg i Prestfoss fylt med sang, spill, dans og sirkus! Tradisjon tro arrangeres samlingen andre helg i november; den 11.-12.11 på Folkemusikksenteret/ Prestfoss ungdomsskole. Vi ønsker å tilby det beste innen folkemusikk og folkedans for barn og unge i området, og et knippe av landets fremste utøvere i dans, spel og sang er valgt ut til å være instruktører under Barne- og ungdomssamlinga. I fjor deltok 47 barn fra hele Buskerud på samlingen.

Det blir øving i grupper, felles samlinger, lek og moro. I år som i fjor er felles aktiviteter knyttet til ny- sirkus med proff instruktør, Geir Berge Ottersen! I tillegg er svømmehallen åpen ei økt på lørdag. På søndag rundes det hele av med en sjokoladekappleik, der de som har lyst kan bidra med musikkinnslag. Alle får premie!

Aldersgrense for å delta er 7 år, og unge opp til 20 år er velkomne! De minste må ha med seg en voksen. Er du medlem i et lokallag kan du søke om støtte til samlinga der, og på den måten få dekket en del av utgiftene.

Kontakt Folkemusikkonsulent Åshild Wetterhus på 996 23 208 eller send e-post tilpost@folkemusikksenteret.no for mer informasjon.

Kurset arrangeres av Buskerud Folkemusikklag og støttes økonomisk av Buskerud Fylkeskommune, Rådet for Folkemusikk og Folkedans og Norsk Musikkråd.